We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

З​у​у​р​а с​о​о​р​о​н​б​а​е​в​а ак ч​а​ч а​я​л

by Main page

about

Сооронбаева, Зуура

※ Download: dothemestio.darkandlight.ru?dl&keyword=%d0%b7%d1%83%d1%83%d1%80%d0%b0+%d1%81%d0%be%d0%be%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%b1%d0%b0%d0%b5%d0%b2%d0%b0+%d0%b0%d0%ba+%d1%87%d0%b0%d1%87+%d0%b0%d1%8f%d0%bb&source=bandcamp.com

Мен бул жерден да баса бердим. Саламдашып өтүп кеттик,тигил жакта бир аял жүргөн экен, ошого барып биз издеп келген кишинин атын айттык. Сүйүн Кулматова Мен З.

Эгер капа болбосон, мага адресиди айтып койчу. Журу каралдым,бобокторун ыйлап,эненди беймаза кылып жатпасын. Жээни каза болгондо келген экен,эл каргап койуп балабыз минтип каза болду,сен караа жаак жедин деп киргизбей айдап жиберишти деп калышат эле.

В литературе дебютировала в 1947 г. Первый поэтический сборник «Менин айылым» «Мой аил» издан в 1960 г. Наиболее заметное прозаическое произведение — повесть «Астра гулу», изданная в 1971 г. Автор пьес «Мужчина — невеста», «Зарево пожарища», «Разрушенная святыня» и др. Также работала в жанре романа. Среди других произведений: «Жетимдер» Сироты , «Андрей», «Акчач аял» Седая женщина , «Жапайы розалар» Дикие розы , «Ленинграддан келген кат» Письмо из Ленинграда , «Тоолор билет» Горы знают и роман «Чоочун киши» Незнакомец. Член Союза писателей СССР с 1954 г. Народный писатель Кыргызской Республики. Награждена медалями: «За доблестный труд в Великой Отечественной войне 1941—1945 гг. » «За доблестный труд. В ознаменование 100-летия со дня рождения В. Ленина» «30 лет победы в Великой Отечественной войне 1941—1945 гг. » «40 лет Победы в Великой Отечественной войне 1941—1945 гг. » «Ветеран труда» Почетная грамота и Грамота Верховного Совета Киргизской ССР.

Болгону гезитте эмгек жолун баштаптыр. Келин болор кызды издеп жигиттин энеси жатаканага келиптир. Эки жылдан бери жалгыз жашаса,жанылбай коебу анан. Эртеси мен эски батинкемди кийип окуума кеткем. Жаш бала менен жаш малга адамдын суугу кандай отоорун билбейсинби. Айтылган даректеги үйдүн алдында таяк кармаган, чачы аппак адам отурган эле. Окурмандары менен абдан жакын мамиледе боло турган. Чыгарманын жеткилең иштелген образдар системасы, көркөм концепциясы, көздөгөн мүдөө-максаты көп жагы менен окурмандын жан-дилине гүлазык берип, ой толгоосуна, кыял-чабытына жем таштайт. Каргашалуу согуш чыгып, Шарип кан майданга аттанды. Жайнагул уйуно чукул калнанын билсе да, дагы бир балекетке кабылып шорум катпасын деген ойду ойлоп, Трлкунбектин жеткрип коеюн деген созуно каршы чыга алган эмес. Катуу айтсам кечирип кой суранам.

credits

released November 15, 2018